Molly Haslund arbejder performativt og skulpturelt. Hendes værker spænder over selvbiografiske og musikalske optrædener, scenografiske installationer og koreograferede gruppeperformances i det offentlige rum. Med skiftende strategier undersøger hun, hvordan identitet, sociale hierarkier og normer er tæt forbundne med og forhandles via kropslig gestik, kulturelle ritualer og indretningen af vores omgivelser. I de enkelte værker er konkrete steder, historisk arkivmateriale eller trivielle genstande og situationer fra hverdagen afsæt for Haslunds subtile interventioner. Tematisk beskæftiger hun sig med mekanismerne i mellemmenneskelige relationer, ligesom hun med et absurd-humoristisk twist rejser spørgsmål om repræsentationens natur, samtidens socioøkonomiske rationaler såvel som individets autonomi og handlefrihed i en moderne verden

Molly Haslund er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i København, Danmark og Glasgow School of Art, Skotland. Siden 2002 har hun opført performances og udstillet ekstensivt i Danmark og i udlandet. Hun har deltaget i en lang række residencies, heriblandt hos ISCP International Studio and Curatorial Program i New York, Absolute Art Space i Tainan, Taiwan, og Kyoto Art Center i Japan. 

Haslund er repræsenteret på SMK – Statens Museum for Kunst, på Museet for Samtidskunst i Roskilde og i skulpturparken Wanås Konst i Sverige.